x sluiten

Ingang

Welkom in het Gents Subtropisch Zwemparadijs S&R Rozebroeken! Ben je op zoek naar een (mid)dag fun en avontuur? Dan kan je hier terecht voor maar liefst 5000m2 (water)pret!

Brasserie

Snuif de gezellige sfeer op in brasserie Rest-eau-café. Bij mooi weer kan je ook terecht op het zonnige terras met uitzicht op de grote speeltuin. De bar is perfect voor toffe recepties of clubfeestjes. Ook voor businessmeetings of personeelsfeesten kan je hier terecht.

Olympisch bad

Hou je strak en fit en kom wekelijks enkele baantjes trekken in het grote sportbad. De atleten onder ons zwemmen de Olympische afstand in het 50 meter lange zwembad met 10 banen. Er zijn ook altijd vrije banen voor het publiek.

Recreatiebaden

Het grote en lekker warme kinderbad biedt waterplezier voor elke (b)engel. De kleurrijke waterspelen passen bij hun verbeelding en motoriek. In het golfslagbad kan je surfen en springen in de golven of gewoon rustig dobberen op de grote matten. Wil je uitblazen of heb je honger? Zoek dan het zwemmersterras op voor een hapje en een drankje.

Wildwaterbanen en glijbanen

De spectaculaire wildwaterbanen zorgen voor een onvergetelijke bergrivierervaring. Of je kan je helemaal naar beneden zwieren in de lange (banden)glijbanen.

Badhuis

Laat alle stress wegvloeien en kom gewoon genieten. Laat je meedrijven met de stroming in de warme lagune (34°) of kom relaxen in de whirlpool. Het buitenbad is het hele jaar toegankelijk!

Buitenaanbod

Bij mooi weer kan je genieten van de waterspeeltuin buiten, de buitenzwembaden, de ligweide, het springkasteel en de spectaculaire buikschuifglijbaan. Pret verzekerd!

Schoonheidssalon

Haal het mooiste uit jezelf. Hier vind je een waaier van mogelijkheden aan schoonheidsbehandelingen en verzorgingen in een uniek kader en tegen de beste voorwaarden.

Sauna

Kom ontspannen in de bio-sauna (60°C) of de kruidensauna (70°C). Ze zijn voor iedereen toegankelijk. Volwassenen kunnen ook terecht in de panoramische sauna (90°C).

Hamam

Geniet van de Oosters getinte hamam en het Stoombad. De hete en vochtige lucht zorgt voor het openzetten van de luchtwegen, zuivert de huid en ontspant de spieren. Een heerlijk gevoel!

Arabische eetruimte

Geniet van de gezonde wellnesskeuken, die geserveerd wordt in de sfeervolle Arabische eetruimte. Je kan deze ruimte ook afhuren voor feestelijke gelegenheden.

Relaxatieruimte

Kom even tot rust na een behandeling en geniet in deze Oosters getinte ruimte.

Balsporthal

In de balsportzaal kan je terecht voor zaal-en minivoetbal, hockey, badminton en korfbal.

Omnisporthal

De omnisporthal is opsplitsbaar in 3 units en biedt ruimte voor volleybal, basketbal, gymnastiek, badminton... voor elk wat wils!

Gevechts- en danssportzaal

Voor de liefhebbers van gevechtsporten is er een tatami, voor de dansers ligt de parketvloer klaar. Reserveren doe je best via de sportdienst van Stad Gent.